Почео је други TreninGO изазов „Трчи цела Србија“!
04-06-2023

Ове године на Олимпијском дану промовисана је и мобилна апликација Олимпијског комитета Србије као и посебно креиран TreninGo изазов „Трчи цела Србија“.

 

TreninGО изазов „Трчи цела Србија“ је лансиран током Олимпијског дана. Током овог изазова ће се Олимпијски дан обележити широм наше земље, али и промовисати порука Европске недеље спорта #BeActive, да је увек важно бити активан.

 

Корисници апликације имају прилику да изаберу трку по својој мери, трку на 5км, 10км или 21км. Најбржих 50 учесника (25м, 25) у свакој трци биже награђени мајицом и дипломом. Олимпијски комитет Србије припремио је и посебне награде компаније Jaffa Crvenka за најбоља времена, као и за категорије изнанађења.


Изазов ће трајати од 3. јуна када се у нашој земљи прославља Олимпијски дан, до 23. јуна када Међународни олимпијски комитет, обележава свој рођендан, али и када званично почиње кампања Европске недеље спорта 2023 на континенталном нивоу.


Више информација о изазову може се пронаћи на следећем линку: Правила ТренинГО Изазова


Мобилна апликација TreninGo има за циљ да мотивише кориснике да буду активни, да редовно вежбају и живе здравим начином живота. TreninGО апликација Олимпијског комитета Србије је прва спортска апликација за самостално вежбање на нашим просторима која се бесплатно може преузети са App Store и Google Play.