Отворене пријаве за #BeActive награде 2021
14-06-2021

#BeActive награда се додељује на годишњем нивоу у оквиру Европске недеље спорта. Замишљена је не само као награда, већ и као подршка компанијама и појединцима који су посвећени промоцији физичке активности у локалним заједницама. Пријаве се могу послати до 20. јула 2021. године, националном координатору Европске недеље спорта у нашој земљи, Олимпијском комитету Србије.

                                            

                                                                Награде се додељују у три категорије:

 

BeActive Едукација

Конкретни начини који су коришћени у циљу охрабривања деце да буду активна и ван обавезног часа физичког васпитања. То подразумева додатне спортске активности као што су редовни часови који се одржавају ван учионице који су везани за физичку активност, као и додатне ваншколске активности.

BeActive Радно место

Награда је намењена фирмама које су омогућиле својим запосленима да буду активни и на радном месту. То подразумева мотивисање радника да буду активни кроз наредне примере: Могућност да запослени  тренирају током паузе на послу (Теретана и тушеви), паркинг места за бицикле, одржавање састанака током којих запослени стоје или се баве неким лаганим видом физичке активности,...

BeActive Локални херој

Награда је намењена појединцу који својим делима и активностима мотивише друге да буду активни. Циљ награде је да препозна појединца који константно промовише спорт, али и генерално физичку активност међу локалним становништвом.


 

За више информација о начину пријаве http://evropskanedeljasporta.rs/kontakt или пошаљите ваше питање на мејл адресу evropskanedeljasportasrbija@gmail.com