TreninGo изазов - „Трчим за школу”
СЕП 2020
26
20:00
Београд
TreninGO изазов Трчим за школу осмишљен је као пројекат спортско – хуманитарног карактера где ће сваки корисник TreninGO апликације бити у могућности да трчећи донира своје претрчане километре некој од 10 школа из Србије којима је неопходна помоћ у спортској опреми и реквизитима за унапређење наставе физичког васпитања.

TreninGO изазов Трчим за школу трајаће  од 26. септембра до 13. новембра 2020. године, а биће реализован у  оквиру Европске недеље спорта од стране Олимпијског комитета Србије, Министарства омладине и спорта, Савеза за школски спорт Србије и ЕУ Делегације у Србији.

TreninGo Мобилна апликација  развијена је од стране Олимпијског комитета Србије са циљем активације становништва на бављење физичком активношћу. Оно што посебно издваја ову апликацију су промотивни тренинзи и савети српских олимпијаца који ће младима дати пример за здрав и активан стил живота. Апликација се може бесплатно преузети преко Apple и Play продавнице. 

Градови који ће узети учешће су: Краљево, Шабац, Нови Сад, Суботица, Ниш, Крагујевац, Лесковац, Сремска Митровица, Пожаревац и Бајина Башта.

Листу школа можете погледати овде:Трчим за школу