Почиње TreninGO изазов „Трчи цела Србија“!
04-06-2022

 

Ове године на Олимпијском дану промовисана је и мобилна апликација Олимпијског комитета Србије TreninGО, као и посебно креиран TreninGo изазов „Трчи цела Србија“.


TreninGО изазов „Трчи цела Србија“ је лансиран током Олимпијског дана. Током овог изазова ће се Олимпијски дан обележити широм наше земље, али и промовисати порука Европске недеље спорта #BeActive, да је увек важно бити активан.

Корисници апликације имају прилику да изаберу трку по својој мери, трку на 5км, 10км или 21км. Најбржих 200 учесника (100м, 100ж) у свакој трци биже награђени мајицом и дипломом. Олимпијски комитет Србије припремио је и посебне награде Олимпијског тима Србије за најбоља времена, као и за категорије изнанађења. Изазов ће трајати од 4. јуна када се у нашој земљи прославља Олимпијски дан, до 23. јуна када Међународни олимпијски комитет, обележава свој рођендан, али и када званично почиње кампања Европске недеље спорта 2022 на континенталном нивоу. 


Мобилна апликација TreninGo има за циљ да мотивише кориснике да буду активни, да редовно вежбају и живе здравим начином живота. TreninGО апликација Олимпијског комитета Србије је прва спортска апликација за самостално вежбање на нашим просторима која се бесплатно може преузети са App Store и Google Play.